Eлектронний каталог бiблiотеки ОНЕУ
0
З чого почати?
|
Iнструкцiя
|
Новi надходження
|
Книгозабезпеченнiсть
|
Особистий кабiнет
Назва
Видавництво
Автор
Серiя
Рубрика
Дата
И
ИЛИ
НЕ
Все тезаурусы
Общий
Гриф МОНУ
Книгообеспеченность
Дисциплины
Периодика
Ключ.слова
Назва
Видавництво
Автор
Серiя
Рубрика
Дата
И
ИЛИ
НЕ
Все тезаурусы
Общий
Гриф МОНУ
Книгообеспеченность
Дисциплины
Периодика
Ключ.слова
Назва
Видавництво
Автор
Серiя
Рубрика
Дата
Все тезаурусы
Общий
Гриф МОНУ
Книгообеспеченность
Дисциплины
Периодика
Ключ.слова
Тип документу
Всi типи
Книги
Перiодика
Препринти
Мапи
Дипломи
Вiдео
Зображення
Дисертацiї та автореф.
Графiка
Звук
CD-ROM
Змiшанi комплекти
документи з повним текстом
пошук за новими надходженнями
 
До уваги користувачiв!
Доступ до повних текстiв документiв надається тiльки в читальних залах головного корпусу
Копiювання, комерцiйне використання, перетворення, змiна, розповсюдження творiв -
ЗАБОРОНЕНО
.
3109 найден(ы)
Тип док.
Назва
Автор
Рiк
Пол.iндекс
Примiрник
В нал.
Замовлення
2601
2601
Полiпшення якостi надання готельних послуг (на прикладi готелю-ресторану "Карпатська Ружа") [Електронний ресурс]
/ Гудь, Олександра Юрiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2602
2602
Iнформацiйнi технологiї в маркетинговiй дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Сегед") [Електронний ресурс]
/ Герасимов, Вадим Костянтинович [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2603
2603
Пiдвищення ефективностi менеджменту на пiдприємствах готельного господарства (на прикладi готелю Брiстоль) [Електронний ресурс]
/ Головчук, Марiя Олександрiвна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2604
2604
Напрями удосконалення обслуговування в спецiалiзованих закладах розмiщення (на прикладi СТ "Економiст") [Електронний ресурс]
/ Герштман, Таль [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2605
2605
Iнтернет-маркетинг пiдприємств готельного господарства (на прикладi Ribas Hotels Group) [Електронний ресурс]
/ Данилова, Вiра Олексiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2606
2606
Шляхи пiдвищення якостi обслуговування на пiдприємствi ресторанного господарства (на прикладi ресторану "Avenue 25") [Електронний ресурс]
/ Iванова, Яна Сергiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2607
2607
Удосконалення надання послуг пiдприємством ресторанного господарства [Електронний ресурс]
/ Iщук, Дар'я Андрiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2608
2608
Розробка анiмацiйних програм для курортних закладiв розмiщення (на прикладi дитячого лiтнього табору "DEC CAMP") [Електронний ресурс]
/ Iванчук, Веронiка Андрiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2609
2609
Фактори та шляхи пiдвищення прибутку пiдприємства на прикладi ПП "Партнер-М"[Електронний ресурс]
/ Шмiдт, Арiна Костянтинiвна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2610
2610
Формування та використання оборотного капiталу пiдприємства у ПАТ "Одескабель"[Електронний ресурс]
/ Iванченко, Євгенiй Вiкторович [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2611
2611
Шляхи пiдвищення ефективностi використання нематерiальних активiв тов "Телекарт-прилад" [Електронний ресурс]
/ Комарнiцька, Ярослава Олександрiвна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2612
2612
Продуктивнiсть працi на пiдприємствi та шляхи її пiдвищення на прикладi ПрАТ "Одеський коньячний завод" [Електронний ресурс]
/ Кузьмiн, Iгор Олександрович [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2613
2613
Вдосконалення оплати працi в ТОВ"Телекарт-Прилад"[Електронний ресурс]
/ Мошчич, Ольга Вiталiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2614
2614
Шляхи удосконалення господарської дiяльностi пiдприємств ресторанного господарства [Електронний ресурс]
/ Коломiєць, Дарина Вiкторiвна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2615
2615
Шляхи зниження собiвартостi в ПАТ "Одескабель"[Електронний ресурс]
/ Настасюк, Максим Вадимович [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2616
2616
Шляхи зниження собiвартостi продукцiї на прикладi ТОВ "ТЕЛЕКАРТ-ПРИЛАД" [Електронний ресурс]
/ Нейкова, Л.I. [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2617
2617
Удосконалення системи стимулювання працi в ПАТ "Одескабель" [Електронний ресурс]
/ Осiпов, Леонiд Олексiйович [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2618
2618
Персонал пiдприємства та шляхи пiдвищення ефективностi використання робочої сили на прикладi ТОВ НВФ "Карма"[Електронний ресурс]
/ Плеша, Снiжана Сергiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2619
2619
Удосконалення органiзацiї надання послуг в ресторанах (на прикладi ресторану "У карася") [Електронний ресурс]
/ Кертичак, Юлiя Юрiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
2620
2620
Мале пiдприємництво в системi сучасних економiчних вiдносин на прикладi ПСП "Плай" [Електронний ресурс]
/ Посухова, Анна Вiталiївна [1]
2023
Дип 2023
1
1
Замовлення
1-20
21-40
41-60
61-80
81-100
101-120
121-140
141-160
161-180
181-200
201-220
221-240
241-260
261-280
281-300
301-320
321-340
341-360
361-380
381-400
401-420
421-440
441-460
461-480
481-500
501-520
521-540
541-560
561-580
581-600
601-620
621-640
641-660
661-680
681-700
701-720
721-740
741-760
761-780
781-800
801-820
821-840
841-860
861-880
881-900
901-920
921-940
941-960
961-980
981-1000
1001-1020
1021-1040
1041-1060
1061-1080
1081-1100
1101-1120
1121-1140
1141-1160
1161-1180
1181-1200
1201-1220
1221-1240
1241-1260
1261-1280
1281-1300
1301-1320
1321-1340
1341-1360
1361-1380
1381-1400
1401-1420
1421-1440
1441-1460
1461-1480
1481-1500
1501-1520
1521-1540
1541-1560
1561-1580
1581-1600
1601-1620
1621-1640
1641-1660
1661-1680
1681-1700
1701-1720
1721-1740
1741-1760
1761-1780
1781-1800
1801-1820
1821-1840
1841-1860
1861-1880
1881-1900
1901-1920
1921-1940
1941-1960
1961-1980
1981-2000
2001-2020
2021-2040
2041-2060
2061-2080
2081-2100
2101-2120
2121-2140
2141-2160
2161-2180
2181-2200
2201-2220
2221-2240
2241-2260
2261-2280
2281-2300
2301-2320
2321-2340
2341-2360
2361-2380
2381-2400
2401-2420
2421-2440
2441-2460
2461-2480
2481-2500
2501-2520
2521-2540
2541-2560
2561-2580
2581-2600
2601-2620
2621-2640
2641-2660
2661-2680
2681-2700
2701-2720
2721-2740
2741-2760
2761-2780
2781-2800
2801-2820
2821-2840
2841-2860
2861-2880
2881-2900
2901-2920
2921-2940
2941-2960
2961-2980
2981-3000
3001-3020
3021-3040
3041-3060
3061-3080
3081-3100
3101-3109
Позначити на стор?нц?